Söndag

9E6FBA4E-12EB-4C55-B4CA-19FF7DE5EE23

Gårkvällen spenderade jag tillsammans med mina fina vänner hos Matilda. Blev sugna på tacos så det lagade vi och sen satt vi och pratade i några timmar. Mysigt!!

Annars den här helgen har jag och Moa dragit sista streetdans träningarna för den här terminen. Det har verkligen varit så kul, barnen gör mig alltid så glad!! Om två veckor är det dansshow, ska bli så kul att se våra grupper uppträda! Och att själv få dansa förstås.

Ikväll har jag varit och tränat och även hunnit se senaste avsnittet av Riverdale. Har också suttit med en hel del skoluppgifter och ska fortsätta med det en stund till nu, kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>