Penkkis, vanha och danshelg

777B9384-54C3-4485-85D9-8CA9562CD3CF

Torsdagen blev en lite annorlunda skoldag i och med penkkis. Annars såg dagen ut som vanligt med dansträning x2. På fredan var det vanha som gällde, vi tvåor var alltså utklädda till gamlingar och ettorna bebisar! På kvällen ordnade vi tvåor fest och före det var jag hos Moa med några vänner. En kul dag och kväll!

Började lördagen med att åka och städa lokalen. Sen drog jag dansträning med M och på kvällen uppträdde vi med dans på en gala. Drog dansträning idag igen och resten av dagen har jag varit i Vasa på ett dansuppträdande. På vägen hem for vi via hese efter mat och kom hem nåt över 21. Imorgon börjar provveckan och jag är inte det minsta förberedd..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>