Om senaste tiden

IMG_8360 IMG_8361Kort om förra veckan: Såg ”It” på bio, bakade kanelbullar på kanelbullens dag, umgicks med vänner, åt på fondis och såg Billy Elliot musikalen med danslinjen. Skola, dansträningar, sånglektioner, drog dansträningar med Moa. Lagade sushi med Alexandra i söndags, super trevligt. Den här veckan har hittills också varit bra. I måndags var jag hela kvällen i Vasa. Var på en kurs, politikerskolan, väldigt intressant var det. Lämnade sen i stan en timme med Elin, köpte ett par super snygga skor. Annars har dagarna sett ut som vanligt. Danslinjen efter skolan idag och sen drog jag dansträning tillsammans med Moa, lätt nåt av det roligaste under veckan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>