Onsdag

YouTube Preview Image

Efter skolan idag stannade jag kvar för att planera och förbereda inför en dansträning. Då jag kom hem några timmar senare kollade jag senaste avsnittet av ph före jag for på sånglektion. Det gick lite bättre än vanligt, kul när man själv märker att man utvecklas. Hann sen ut på en kort springrunda före idol började. Det var verkligen sååå skönt att springa. Imorgon blir det en lång skoldag eftersom jag har danslinjen tills 17 och sen ska jag hem ett varv före jag ska tillbaka till salen. Jag och Moa ska börja träna en grupp yngre tjejer så vi har vår första träning imorgon, det kommer bli så kul!! Sen är det helg och jag har inga planer förutom att jag ska fixa håret på fredag och sen en dansgrej på lördag. Nästa vecka börjar provveckan så det ska bli skönt med en helg utan några större måsten :-)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>