En bra helg

ronjalaine2Klänningen kommer härifrån

Den här helgen har varit riktigt bra. I fredas uppträdde jag med min dansgrupp på slättens mystik. Har haft en liten ”dipp” och inte tyckt att det varit så superkul på senaste tiden men i fredas var det verkligen så kul att dansa. Lördan var en typical lördag, tog hem pizza, var ut på en länk, på eftermiddan for jag till moa och sen på förfest till jesper. Senare for hela gänget till fagerö och hela kvällen va toppen från början till slut. Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon före jag for på pizza dag 2 med morgan axu allan. For via morgans lägenhet på en kaffekopp och sen följde jag med till farmor. Ikväll ska jag göra lite skolarbete och sen träffa emelie en stund.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>